Banu si Asociatii

Experienta

Dreptul Muncii & Protectia Datelor

Am avut privilegiul sa castigam de-a lungul timpului o experienta vasta in asistenta clientilor – persoane juridice cu privire la raporturile de munca.

Avocatii nostri sunt specializati in investigarea juridica a mediului de lucru al angajatorului, din perspectiva conformitatii cu reglementari complexe si reducerii riscurilor specifice, in acordarea de asistenta referitoare la strategii de structurare a fortei de munca, dar si in redactarea, implementarea si organizarea unui cadru clar privind politica de personal si intreaga documentatie juridica aferenta.

Asistenta juridica acordata de BANU & Asociaţii include si reprezentarea in fata instantelor de judecata in litigii de munca.

De asemenea, avem experienta necesara pentru reprezentarea intereselor angajatilor in relatia cu angajatorii si am obtinut rezultate excelente in tranzactionarea litigiilor determinate de incetarea contractelor de munca la initiativa angajatorului.

Avocaţi experţi:  Aura Gabriela Bunea – Asociat aura.bunea@brnlegal.ro

Protectia Datelor Personale a devenit un domeniu foarte important odata cu intrarea in vigoare a REGULAMENTULUI nr. 679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (GDPR) și a legislației naționale privind protecția și securitatea datelor personale.

Avocaţii Banu si Asociaţii ofera consultanţa in vederea alinierii activitatilor clientilor sai la prevederile GDPR, prin efectuarea analizelor si redactarea documentelor specifice, ca de exemplu: registre inventar de date personale; note de informare catre angajati, vizitatori, clienti, clauze in contractele comerciale, acorduri de transfer de date personale, politici interne in domeniul protectiei datelor personale, inclusiv politici de confidentialitate a datelor si termeni si condiţii pentru afacerile online.

Avocaţi experţi:

Roxana Onuta – roxana.onuta@brnlegal.ro,

Aura Bunea – aura.bunea@brnlegal.ro,

Alina Banu – alina.banu@brnlegal.ro