Banu si Asociatii

Experienta

Comercial, Societar, Fuziuni & Achizitii

BANU & ASSOCIATII acorda asistenta juridica si consultanta in orice problema de Drept Comercial. Specializarea avocatilor nostri cuprinde atat planificarea strategica si negocierea tranzactiilor, cat si implementarea si derularea diverselor contracte.

Avocatii BANU & ASSOCIATII au o experienta bogata in asistenta juridica si reprezentarea clientilor pentru infiintare, functionare, dizolvare / lichidare, fuziune sau divizare a societatilor comerciale, cu asociati persoane fizice sau juridice romane sau straine.

Asistenta juridica acordata clientilor pentru probleme legate de functionarea societatilor comerciale include si redactarea documentelor juridice si opiniilor referitoare la modificari de capital social, emisiuni de actiuni si obligatiuni, precum si rascumparari de actiuni, pentru toate formele de societati comerciale.

BANU & ASSOCIATII asigura asistenta juridica debitorilor si creditorilor ce se confrunta cu probleme legate de „reorganizarea juridiciara si faliment”. Asistenta juridica pe care o acordam consta in redactarea documentelor, opinii juridice si reprezentarea in fata judecatorului sindic si a celorlalti participanti la procedura.

Avocati experti:

Alina Banu – Partener alina.banu@brnlegal.ro

Oana Nasta – Partener oana.nasta@brnlegal.ro

Aura Bunea – Avocat Senior aura.bunea@brnlegal.ro

Diana Soare – Avocat diana.soare@brnlegal.ro