Banu si Asociatii

Experienta

Achizitii si Dezvoltari Imobiliare

Dezvoltarea imobiliara este un domeniu ce ridica probleme juridice complexe, datorate in mare parte particularitatii riscurilor si a practicii romanesti in domeniu.

Vasta experienta le permite avocatilor BANU & ASSOCIATII sa ofere sprijin legal complet clientului interesat in acest domeniu, incepand cu investigarea juridica a oportunitatilor imobiliare in ceea ce priveste riscurile juridice si conceperea strategiei de achizitie si dezvoltare, trecand prin securizarea investitiei, finantare si achizitie, si tintind spre dezvoltarea si valorificarea optima a proprietatii.

Ne implicam in identificarea proprietatilor viabile din punct de vedere juridic, oferim consultanta privind modalitatile de finantare si de asociere in vederea realizarii proiectului, obtinerea avizelor si / sau autorizatiilor necesare, documentatiei de urbanism, si administrarea investitiei si asistam in negocierea si incheierea contractelor specifice.

Avocatii BANU & ASSOCIATII au acumulat experienta vasta in domeniul exproprierilor pentru implementarea de proiecte de utilitati publice, incluzand infrastructura de drumuri, in calitate de reprezentanti ai expropriatorului sau ai proprietarilor, avand ca scop obtinerea unei compensatii corecte.

Suntem familiarizati cu achizitia / concesiunea, reabilitarea, inchirierea si exploatarea proprietatilor monument istoric si / sau de arhitectura.

Actionand in numele persoanelor fizice, clienti ai proiectelor imobiliare, am obtinut rezultate excelente in urma tranzactiilor extrajudiciare incheiate cu dezvoltatorii, in baza intarzierilor de receptionare sau a neindeplinirii standardelor de executie.

Avocati experti:

Oana Elena Nasta – Partener oana.nasta@brnlegal.ro

Aura Bunea – Avocat Senior aura.bunea@brnlegal.ro