Banu si Asociatii

Parteneri

Asociati Seniori

Consultanti

Serban Danescu

SERBAN DANESCU Consultant al BANU & Associates S.C.A

BANU & Asociaţii conlucreaza profesional cu Dănescu & Asociaţii (www.danescu.ro), societate profesionala de avocati specializata in litigii si arbitraje. Colaborarea noastra se concentreaza in special pe problematica litigiilor civile, comerciale si administrative precum si pe cea a arbitrajelor comerciale, inclusiv internationale, astfel incat clientii nostri sa poata beneficia de servicii juridice integrale.

SERBAN DANESCU este avocat asociat al Dănescu & Asociaţii si consultant al BANU & Asociaţii S.C.A.

Serban asista si reprezinta clientii in principal in litigiile civile si administrative, precum si in arbitrajele commerciale internationale; a practicat intr-o firma boutique de arbitraj international, la Paris, unde a acordat asistenta clientilor cu privire la arbitraje internationale de investitii, precum și în departamentul de litigii al unei mari firme de avocatură din București, reprezentând clienți în principal în procedurile de executare și procedurile de achizitii de servicii publice.

Șerban are un LL.M. în Soluționarea Disputelor Internationale și Legislatie Economica de la Universitatea Queen Mary și un masterat în Dreptul European pentru Afaceri de la Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne.

Domenii de practica: litigii civile și administrative, arbitraj internațional, executare.
Educatie: 2016 – Universitatea Queen Mary Londra – LL.M. în Soluționarea Disputelor Internationale și Legislatie Economica, cu distincție

2015 – Universitatea din București, Facultatea de Drept – LL.B.

2015 – Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne – Master în Dreptul european pentru afaceri, cu onoruri

2014 – Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne – LL.B.

Afiliere profesionala: 2019 – Young ICCA (International Council for Commercial Arbitration)

2015 – Baroul Bucuresti