Banu si Asociatii

Crezul nostru

Asculta-ti clientul. Dezvolta un dialog deschis si fii receptiv.

Pune-te in locul clientului tau. Problema lui este de importanta majora pentru el. Foloseste un limbaj pe intelesul lui si asigura-te ca problemele de ordin legal sunt lamurite.

Ofera-i clientului tau instrumente juridice functionale. Valoarea unui avocat consta in solutiile legale practice pe care le ofera.

Fii creativ. Priveste problema din toate punctele de vedere. Uneori solutia cea mai buna poate veni dintr-o abordare diferita.

Nu ezita niciodata sa ceri opinia colegilor tai. Colaborarea in echipa este foarte importanta si poate oferi o perspectiva noua asupra problemei.

Nu oferi niciodata clientului tau un raspuns de tipul “Nu se poate”. Foarte rar se intâmpla sa nu poata fi gasita nicio solutie pentru o problema de natura juridica.

Asuma-ti responsabilitatea. Nu te ascunde in spatele exonerarii de raspundere, ci dezvolta un mecanism proactiv de aparare a intereselor legale ale clientului.

Promoveaza, inainte de toate, o mediere discreta a conflictului. Epuizeaza toate caile unei intelegeri amiabile, inainte de a cauta rezolvarea unei probleme in instanta.

Construieste si mentine o relatie de incredere reciproca cu clientul. Odata ce s-a dezvotat un mediu de lucru favorabil, in care sa aveti incredere unul in celalalt, va puteti baza pe instinctul si judecata celuilalt.

Inainte de toate, fii sincer. Nu-ti atribui niciodata merite care nu sunt ale tale si remediaza imediat orice disfunctionalitate.