Banu si Asociatii

Despre noi

La BANU & Asociaţii  acordam o atentie deosebita clientului, printr-un dialog deschis si permanent. Gandim problemele din punctul de vedere al clientului nostru si explicam chestiunile juridice foarte clar.

Oferim clientului instrumente juridice functionale. Valoarea unui avocat sta in furnizarea de solutii juridice practice. Suntem creativi si privim problemele din toate unghiurile. Cea mai buna solutie sta uneori in abordari neconventionale.

Munca in echipa este foarte importanta pentru noi si niciodata nu ezitam sa cerem opinia unui coleg care poate oferi o perspectiva noua asupra problemei. La noi nu veti primi niciodata raspunsul “Nu este posibil!”

Ne asumam responsabilitatea pentru ceea ce facem. Nu ne ascundem in spatele exonerarii si protejam proactiv interesele clientului nostru. Promovam medierea discreta a conflictelor. Epuizam toate caile unei intelegeri amiabile, inainte de a cauta rezolvarea problemelor in instanta.

Dezvoltam cu toti clientii nostri relatii de lunga durata, bazate pe incredere reciproca si respect. Si, mai presus de toate, suntem sinceri. Nu ne atribuim merite care nu sunt ale noastre si remediem imediat orice disfunctionalitate.

Avand in vedere toate cele de mai sus, avem incredere ca ne veti primi cu caldura in echipa dumneavoastra.